Aikamatka Satakunnassa

Info

Mikä Aikamatka Satakunnassa on?

Aikamatka Satakunnassa -portaalista löydät satakuntalaiset kulttuurihistorialliset museot ja muita kulttuurihistoriallisia kohteita helposti, nopeasti ja kiinnostavasti. Museokohteita voi hakea portaalista alueittain, aakkosjärjestyksessä olevasta kohdelistasta, hakusanalla tai teemoittain.

Jokaisella Satakunnan Museon toiminnan piiriin kuuluvalla kulttuurihistoriallisella museolla on oma infosivu, jossa se esitellään. Info-osiossa kerrotaan mm. kohteen yhteystiedot, aukioloajat, GPS-koordinaatit, palvelut ja esteettömyyteen liittyviä tietoja. Kartta ohjaa perille kohteeseen.

Teemaretkiin on koottu vierailukohteita erilaisten aihepiirien ympärille. Teemaretkikohteissa on kulttuurihistoriallisten museoiden lisäksi muita kulttuurihistoriallisia kohteita, arvokkaita kulttuuriympäristöjä ja taidetta. Nämä löytyvät teemasivulta otsikon ”Muut kohteet” -alta. Teemaretkien kohdelinkit vievät joko kohteen omalle infosivulle tässä portaalissa tai portaalin ulkopuolelle muualle verkkoon.

Aikamatka Satakunnassa on Satakunnan Museon, Rauman museon, Rauman merimuseon, Kankaanpään kaupunginmuseon, Emil Cedercreutzin museon ja Huittisten museon yhteisesti rahoittama hanke, jolle Satakuntaliitto on myöntänyt vuoden 2011 maakunnan kehittämisrahaa. Portaalin pääasiallinen hallinnoija ja päivittäjä on Satakunnan Museo.

 

TIETOJEN PÄIVITYS                     

EHDOTA UUTTA KOHDETTA

ESTEETTÖMYYSKRITEERIT                 

TEKIJÄT                          

LÄHTEET